HUI FODBOLD ER BLEVET DBU BØRNEKLUB

Vi har i HUI længe arbejdet med at udvikle og styrke vores børnemiljø og det er derfor med stor stolthed at vi har indgået en aftale med DBU om at blive DBU Børneklub. Det betyder, at vi nu og i fremtiden vil arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud, så vi sikrer, at vi har et rigtig godt børnemiljø med masser af sunde og glade fodboldbørn.

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi både indadtil og udadtil, at vi virkelig vil børnefodbolden. Det betyder, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk. I den kommende tid vil vi blandt andet sætte fokus på:

  • Fortsættelse af vores successfulde ungtræner setup med addering af nye ungtrænere fra vores U14 årgang
  • En ekstra træning for pigerne i FCK Skillz
  • Flere trænere med DBU uddannelse

 

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i HUI meget gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud til vores medlemmer i børnesegmentet.

 

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte vores Børne- og ungdomsansvarlige Andreas Floor.


Læs mere om DBU Børneklub her:

https://www.dbu.dk/boern-og-unge/boernefodbold/strategi-for-dansk-boernefodbold/dbu-boerneklub/