Menu

Klubkursus i Hørsholm Idrætspark

image Fotograf: Jakob Nybo
Børnefodboldens Basis er et ud af flere kurser i DBU c-licenskursus række. Lørdag den 16. april afsatte 16 trænere og ledere seks timer af lørdagen til at deltage i kurset, der blev afviklet i Hørsholm Idrætspark, som et Klubkursus.
Kurset blev ledet af den kompetente og engagerede DBU instruktør Anja Heiner-Møller, der blev sekunderet af klubbens egen instruktør Thomas Elmar. Kurset var, som de fleste C-licenskurser, en vekselvirkning mellem teori og praktik. Som træningsemner stillede en række 2007 drenge op.
Udvikling af trænere er en nødvendighed, om HUI som fodboldklub skal flytte sig fodboldfagligt i overensstemmelse med principperne i HUI High Performance. Derfor vil bestyrelsen gerne takke de mange trænere, der afsatte tid til at deltage i kurset. Ingen tvivl om, at de her fik nogle træningsredskaber, som vil gøre dem til dygtigere trænere, hvilket igen vil højne det faglige niveau på banerne og dermed skabe fodboldfagligt dygtigere drenge.
Som en sidebemærkning, kan det kun varme  at høre instruktøren rosende omtale af de deltagende 2007 drenge. De var længere fremme i deres fodboldudvikling end hun nogensinde før havde oplevet med drenge på det aldersniveau. Det kan der være mange grunde til udover at drengene bare er dygtige, men den meste sandsynlige er naturligvis, at præcist den årgang har været i gang med HUI Performance programmet i et år og samtidigt rummer årgangen utroligt mange dygtige og kompetente trænere. 
Billederne er taget af Jacob Nybo