Menu

U19 - 1 drenge (2000-01)

Velkommen til HUI’s talenthold for årgang 2001/2000

 

Truppen består af op til 18 spillere og indgår i HUI’s talentmiljø. Holdet følger klubbens spillerudviklingsmodel, hvor spillestil og træningsplaner er veldefineret, dokumenteret og tilpasset til årgangen. Holdet spiller i U19 Øst2 i forårssæsonen 2018.

 

Den sportslige målsætningen er:

  • Oprykning til U19 Øst1, til efteråssæsonen
  • at mestre klubbens spillestil med spildominerende, aggressivt, målsøgende og effektiv fodbold

Holdets træningsugeplan har følgende fordeling

  • 3 x holdtræning
  • 1 x fysisk (selvtræning)

Der trænes mandag, tirsdag og torsdag. Fredag er det selvtræning.

 

Holdet er omgivet af kvalificerede trænere og ledere, træningsfaciliteterne er gode og holdet arbejder tæt sammen med andre klubber omkring træning og matchning.

 

Holdet søger løbende at udvikle og forstærke truppen med talentfulde spillere udefra. Er du talentfuld og født i 2001, og har du ambitioner om at udvikle dig som fodboldspiller, så ring eller skriv til en af vores trænere eller til holdlederen med henblik på prøvetræning. Vores forventninger til dig er, at du først og fremmest har en god indstilling til det at træne og arbejde fokuseret med egen udvikling. Dernæst at du har et fodboldmæssigt niveau, som har gjort sig gældende på dit nuværende hold samt at du har fuld opbakning hjemmefra til at ville noget med din fodbold.

 

Efter prøvetræning, vil vi evaluere forløbet sammen med dig, hvorefter du vil kunne blive tilbudt en plads i truppen. Her kan du til gengæld forvente at komme til at indgå i et seriøst udviklingsforløb, hvor du med garanti vil udvikle dig som fodboldspiller.